Udruga 'Naš san njihov osmijeh': Humanitarna akcija za stradale u poplavljenim područjima

 

Nakon svibanjskih poplava koje su opustošile našu regiju i dijelove Republike Hrvatske posljedice nisu sanirane i potrebe stradalog stanovništva i dalje su brojne. Udruga Naš san njihov osmijeh pokrenula je akciju usmjerenu stradalima u poplavama pod nazivom "Zajedno za Slavoniju". Tijekom rujna prikupljat će se razne namirnice poput ulja, mlijeka, šećera, brašna, tjestenina, soli, riže, palente, konzervi, slatkiša, voća i povrća, zatim higijenska sredstva (šamponi, gelovi za tuširanje, sapuni, paste za zube, sredstva za čišćenje, higijenski ulošci...), školski pribor (bilježnice, torbe, pernice, tempere, ravnala, šiljila, pastele, šestari, olovke, vodene bojice, likovne mape). Potrebna je i odjeća i obuća, neovisno o spolu, za dob do 15 godina.

Donacije se mogu donijeti u skladište udruge na adresi Mutilska 44, Pula i to svakog četvrtka u rujnu u vremenskom razdoblju od 17 do 20 sati. Podrobnije informacije mogu se dobiti na broju telefona 092 169 5425 (Damir) ili 099 308 3750 (Igor) ili web stranici udruge www.nsno.hr te putem društvene mreže facebook na profilu Naš san njihov osmijeh, kao i u Facebook grupi Zajedno za Slavoniju. Prikupljene donacije će se u nekoliko navrata poslati u Gunju i okolicu.

Donirati se mogu i financijska sredstva i to na račun udruge Humanitarna udruga Naš san njihov osmijeh, OIB: 55449734134, Societe Generale - Splitska banka d.d., IBAN: HR98 2330 0031 1004 3839 8 s napomenom ''Zajedno za Slavoniju''.

In-Portal

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

 


 

 

Povezane vijesti