Višnja Fortuna: Tjedan udruga na Zrinjevcu je i festival dobrog druženja

Na zagrebačkom je Zrinjevcu u ponedjeljak 9. lipnja počeo 'Tjedan udruga', manifestacija na kojoj će, do petka, udruge prezentirati svoju djelatnost.

Nevjerojatno zvuči podatak da samo u Zagrebu postoji 12000 registriranih udruga. Posjetitelji će moći kupiti neke od radova koji su izloženi na štandovima ili će moći dobiti sve potrebne informacije o radu pojedine udruge.

Ovu manifestaciju otvorila je pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Višnja Fortuna, kao izaslanica gradonačelnika Milana Bandića. Nakon službenog otvorenja održan je okrugli stol kako bi se udruge što bolje upoznale i razmijenile svoja iskustva.
"Gradska uprava s našim udrugama organizira prezentacije svega onoga što udruge rade tijekom cijele godine, ovdje na štandovima. Tu se prikazuje njihova djelatnost i proizvodi. Pozivam sve naše sugrađane da im se pridruže jer ovo je i festival dobrog druženja. Ovdje će se prezentirati više od 150 udruga, a to je uistinu respektabilna brojka“, kazala nam je Višnja Fortuna.
Iskoristite ovo lijepo vrijeme i posjetite štandove, svakog dana od 10-16 sati do petka 13. lipnja.

M. Damjanović