Natječaj za 'Ključnu razliku', nagradu za raznolikost u ljudskim potencijalima

Cilj dodijeljivanja nagrade Ključnarazlika je istaknuti i promovirati poslodavce kod kojih postoji raznolikost u radnoj sredini te koji osiguravaju jednake šanse za sve zaposlene u skladu s njihovim kompetencijama, s ciljem poslovne i osobne dobrobiti

Natječaj za nagradu 'Ključnarazlika' za 2013. godinu otvoren je do 11. lipnja 2014. godine. Prijave se primaju u sljedećim kategorijama: ravnopravnost spolova, dobna ravnopravnost te ravnopravnost osoba s invaliditetom. Ključnarazlika (nije tipfeler!) prvi je put dodijeljena 2011. godine i prati područja poštivanja zakonskih standarda i ljudskih prava u radnom okruženju, poticanje raznolikosti u radnom okruženju, postojanje kvalitetnih procesa upravljanja ljudskim potencijalima u kontekstu osnaživanja raznolikosti.

Cilj dodijeljivanja nagrade Ključnarazlika je istaknuti i promovirati poslodavce kod kojih postoji raznolikost u radnoj sredini te koji osiguravaju jednake šanse za sve zaposlene u skladu s njihovim kompetencijama, s ciljem poslovne i osobne dobrobiti.

Novost je ovogodišnje nagrade "Ključnarazlika" jednostavniji postupak prijave, posebice za mala poduzeća do 20 zaposlenih. Svi valjano prijavljeni poslodavci će ostvariti pravo na besplatnu edukaciju o upravljanju raznolikosti koja će se održati ove jeseni te će također imati pravo na dodatne popuste za edukacije u dogovoru s partnerskim i suradničkim organizacijama nagrade "Ključnarazlika", te dodatne besplatne savjete i alate kako dodatno mogu razviti upravljanje raznolikosti u svojoj organizaciji. Dobitnici ovogodišnje nagrade i njihove dobre prakse će biti detaljno promovirani u javnosti putem web stranice www.kljucnarazlika.hr kao i medijskim partnerima nagrade u periodu dodjele nagrade.

In-Portal

 

 

Povezane vijesti