Humanitarna večera udruge 'Ljubav na djelu' za djecu oboljelu od malignih bolesti

Udruga 'Ljubav na dijelu' drugu godinu za redom organizira humanitarnu večeru s ciljem prikupljanja sredstava za socijalno ugrožene obitelji djece oboljele od malignih bolesti i poziva vas na večera koja će se održati u restoranu Gastro Globus, 15. svibnja, s početkom u 19 sati

Prošle godine cilj je bio prikupiti sredstva za uređenje stanova za roditelje čija djeca se liječe na onkološkom odjelu KBCZ. Krajem 2013. uz pomoć dragih ljudi koji su sudjelovali na večeri, podršci Grada Zagreba i zdravstvenih institucija, stanovi su uspješno uređeni te u njima trenutno borave tri obitelji. Ove godine želimo prikupiti sredstva za podmirenje troškova stanovanja kako bi roditeljima djece oboljele od malignih bolesti koji dolaze s djecom u Zagreb omogućili besplatan smještaj u stanovima Udruge kao i do sada – navela nam je Ljiljana Vuletić, predsjednica udruge "Ljubav na djelu".

Za ugodne i zabavne trenutke tijekom večere, pobrinut će se dragi prijatelji Udruge: glumac Vedran Mlikota kao voditelj programa , profesor dramske akademije, scenarist, dramaturg i jedan od najboljih jazz muzičara Mate Matišić, mali zbor djece Udruge vodit će Marija i Ivana Husar , pjevačica Marina Tomašević, tamburaški sastav Mejaši, Quattro band i drugi gosti estradne scene. Medijski pokrovitelj je NOVA TV.

Svoj doprinos za obitelji i djecu oboljelu od malignih bolesti možete dati kupnjom sponzorskog paketa za deset osoba čija cijena iznosi 3.900 kuna. Sponzorski paket obuhvaća stol smješten u blizini pozornice sa deset individualnih mjesta, istaknuti logotip vaše firme na video zidu u dvorani, postava pingvina, te objave i zahvale sponzorima u tiskovinama i medijima. Cijena pojedinačnog mjesta za večeru po osobi iznosi 290 kuna.

Roditeljima i djeci Udruge možete pomoći i uplatom na Žiro račun Udruge ZABA IBAN: HR1823600001102031208 ili PBZ IBAN: HR1523400091110543841 te pozivom na donacijski telefon Udruge 060 90 18 (6,25 kn po pozivu, PDV uključen).

Svoj dolazak i prijavu za sudjelovanje potvrdite putem e-maila na info@ljubavnadjelu.hr ili na broj 091 5633 005. Podržite udrugu "Ljubav na djelu", odazovite se i svojim sudjelovanjem iskažite bezuvjetnu ljubav na djelu.

In-Portal

Foto: Robert Anić/PIXSELL