BOŽIĆ DOLAZI Korisnici Udruge Mali princ punom parom izrađuju božićni asortiman

Uz već ranije viđene i uvijek rado tražene keramičke pjetliće, šalice za kavu i čaj ukrašene točkicama, cvjetne magnetiće, ogrlice i mirišljave sapunčiće, upravo se intenzivno radi na borićima izrađenim od drva, što je novi materijal kojega polaznici kreativnih radionica uspješno savladavaju

Korisnici izrađuju božićni asortiman.

 

Trgovine već naveliko nude božićni asortiman - uostalom, za Božić ne može biti prerano. Znaju to dobro i Udruzi mali princ Đurđevac pa su korisnici punom parom krenuli pripremati i izrađivati  božićni asortiman kako bi uredili vlastiti prostor, ali i kako bi njihovi vjerni kupci i i donatori mogli uživati u novim božićnim dekoracijama. Među božićnim novitetima bit će drvena božićna drvca.

- Pripremamo kreativni božićni asortiman prije svega da uredimo vlastiti prostor, ali i da svi naši vjerni kupci i donatori mogu uživati u novim božićnim dekoracijama koje smo već počeli izrađivati - najavila je predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan i dodala da će se ove godine predstaviti i božićnim novitetima. Naime, uz već ranije viđene i uvijek rado tražene keramičke pjetliće, šalice za kavu i čaj ukrašene točkicama, cvjetne magnetiće, ogrlice i mirišljave sapunčiće, upravo se intenzivno radi na borićima izrađenim od drva, što je novi materijal kojega polaznici kreativnih radionica uspješno savladavaju.

Predsjednica Udruge Kristinka Štefan također napominje da se ne mora čekati Božić i darivanje jer već sada ima dovoljno kreativnih uradaka u Udruzi Mali princ, koji se mogu darovati dragoj osobi za rođendane, imendane i druge svečane prigode.

Svatko od nas priželjkuje kvalitetan, sadržajan, pun i radostan život. Ostvariti takav cilj želja je svake obitelji, koja svoje članove od rođenja okružuje ljubavlju, pažnjom i brigom kako bi izrasli u samosvjesne i samostalne osobe. Tragom takvih razmišljanja, a na inicijativu nekolicine roditelja djece s teškoćama u razvoju, 14. ožujka 1998. godine osnovana je Udruga Mali princ Đurđevac.

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti