Savez društava distrofičara Hrvatske organizira „The SMA Exchange Forum"

Sve osobe koje će preko Zooma pratiti ovaj događaj, moći će postavljati pitanja stručnjacima, ali i podijeliti svoja iskustva o spinalnoj mišićnoj atrofiji

 

U organizaciji Saveza društava distrofičara Hrvatske i Referentnog centra Ministarstva zdravstva u srijedu 6. rujna s početkom u 15,30 sati održava se  „The SMA Exchange Forum" i to preko platforme Zoom.

Savez već dugi niz godina surađuje s Referentnim centrom Ministarstva zdravstva RH za neuromuskularne bolesti i kliničku elektromioneurografiju KBC-a Zagreb, a kao plod te suradnje organizira se i sutrašnji forum.

Na ovom online forumu sudjelovati će brojni stručnjaci  KBC-a Zagreb koji će obraditi mnoge teme vezane za spinalnu mišićnu atrofiju te na taj način pomoći oboljelima da shvate kako se teško boriti protiv ove bolesti.

Sve osobe koje će preko Zooma pratiti ovaj događaj, moći će postavljati pitanja stručnjacima, ali i podijeliti svoja iskustva o spinalnoj mišićnoj atrofiji.

U sklopu foruma će se obrađivati teme kao što su prehrana u osoba oboljelih od SMA,  planiranje obitelji i SMA, kvaliteta života i SMA, ali i puno drugih tema.

Svi oni koji žele sudjelovati na ovom online događaju mogu se prijaviti ovdje.

In-portal