SOIH - MREŽA ŽENA S INVALIDITETOM Online edukacija o savjetovalištu za žene s invaliditetom žrtve nasilja

Poboljšajmo društveni položaj žena s invaliditetom i pomozimo im u ostvarenju prava na život bez nasilja i diskriminacije. Edukacija će se održati u petak, 16. travnja 2021. u 11 sati putem Zoom platforme

Žena s modricama i rukom preko usta, ilustracija.

 

Uspostavom inovirane SOIH - Mreže žena s invaliditetom, SOIH započinje osnaživanje članica s tim da ni u kom slučaju nisu isključeni muški članovi udruga koji se žele pridružiti. Edukacija će se održati u petak, 16. travnja 2021. u 11 sati putem Zoom platforme.

Pozdravne riječi će vam na edukaciji uputiti Gordana Jurčević, predsjednica SOIH - Mreže žena s invaliditetom i Zorislav Bobuš, predsjednik Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske. Zatim će uslijediti izlaganje na temu 'Savjetovanje na daljinu kao podrška žrtvama obiteljskog nasilja' koje će održati Lorena Vovk ispred Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske.

Izlaganje o na temu 'Rad i izazovi SOIH - SOS telefona za žene s invaliditetom žrtve nasilja' održat će Štefica Roginić, voditeljica SOIH - SOS telefona za žene s invaliditetom žrtve nasilja.

I na kaju vas očekuje rasprava.

Poboljšanjmo društveni položaj žena s invaliditetom i pomozimo im u ostvarenju prava na život bez nasilja i diskriminacije.

Na edukaciju se možete uključiti putem ove poveznice, a iz SOIH-a mole da sudjelovanje potvrdite na email adresu soih@zg.t-com.hr.

 

Izvor: Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske

 

 

Povezane vijesti