Sveti Martin pod Okićem: Održan kadetski turnir u malom nogometu

Od ukupno dvanaest ekipa prvo mjesto osvojila je Malonogometna ekipa GIMKA, drugo El Classico iz Svete Nedelje, a treće NK Stupnik

 

Kadetski turnir u malom nogometu održan je u nedjelju, 17. lipnja 2018., u Svetom Martinu pod Okićem, a od ukupno dvanaest ekipa prvo mjesto osvojila je Malonogometna ekipa GIMKA, drugo El Classico iz Svete Nedelje, a treće NK Stupnik.  

"Došli smo do finala gdje smo izgubili od Malonogometne ekipe GIMKA na penale, koja je prvoligaš i nedavno su na Prvenstvu završili kao drugi", rekao je Kristijan Stipanović, nogometni trener i voditelj, osoba s invaliditetom iz Brezja u Svetoj Nedelji.

Za ekipu El Classico nastupali su Mateo Jankavić, Lovro Petravić, Nikola Čačić, Juraj Motočić, Mark Pavić, Gabrijel Vlašić, Luka Grofelnik, Ivan Fabijanec, Marko Mataija i Miro Bakula.

"Jako sam ponosan na ekipu jer smo pokazali da možemo igrati s najboljima. Moramo samo nastaviti igrati po turnirima i bit ćemo još bolji", nadodao je Stipanović.

Podsjetimo da je Stipanović nakon operacije srca, napravljene krajem 2007. godine, osnovao malonogometnu momčad El Classico u Svetoj Nedelji, koju nesebično obučava besplatno kroz cijelo vrijeme. Upravo je njegova ekipa s ovog natjecanja također dio te momčadi koja se svake godine mijenja.

Treneru je ovo bila sveukupno jedanaesta godina vođenja ekipe osnovnoškolaca i srednješkolaca na turnir, čime dokazuje da već dugi niz godina uspijeva prenositi svoju ljubav prema nogometu na mlađe generacije.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti