Samobor i Sveta Nedelja: Božićni turnir u stolnom tenisu za igrače u kolicima

Vrhovni sudac je Slavko Šišak, sudac s međunarodnom licencom koji jedini ima pravo tumačenja propozicija natjecanja u skladu sa svim međunarodnim propisima ITTF-a

 

Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom 'Samobor i Sv. Nedelja' organizira tradicionalni otvoreni Božićni turnir za igrače u kolicima, kategorije 1-5 koji će se održati 17. prosinca u Samoboru, Ulica Bleiburških žrtava 1945 br.1.
Pravo nastupa imaju svi igrači s međunarodnom i nacionalnom klasifikacijom svoje zemlje iz koje dolaze. Prijave za nastup primaju se do 15. prosinca, a ovisno o broju prijavljenih igrača formirat će se grupe i kategorije koje će biti objavljene na stranici kluba 16. prosinca.

Mečevi se igraju na stolovima marke JOOLA i TIBHAR, s bijelim plastičnim lopticama marke JOOLA. Sude licencirani suci. Vrhovni sudac je Slavko Šišak, sudac s međunarodnom licencom koji jedini ima pravo tumačenja propozicija natjecanja u skladu sa svim međunarodnim propisima ITTF -a.
Organizator će osim sportskih trofeja osigurati i novčane nagrade. Nagrada za 1. mjesto je 1000 kuna, za 2. mjesto 750 kuna, a za 3. mjesto 500 kuna.
Mole se igrači da prijavu za nastup na turniru pošalju isključivo na e-mail adresu stki.sam.svn@gmail.com. Igrači koji će trebati pomoć oko organiziranja noćenja, mogu da se javiti na istu e-mail adresu ili na broj +385 91 333 6 774.
"S velikim veseljem kao i svake godine očekujemo naše sportske prijatelje, bez obzira iz kojeg kluba ili zemlje dolaze, te svima želimo ugodan boravak u našem gradu, srčane i fer play borbe za svaki bod i dobru zabavu", poručuju iz Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom 'Samobor i Sveta Nedjelja'.
Božica Ravlić

 

Povezane vijesti