URIHO: Novi proizvodi koji su obilježili Međunarodni sajam gastronomije u Zagrebu

Nove moderne uniforme za kuhare i konobare potrebne su svakom hotelu, a osim njih osobe s invaliditetom izrađuju navlake za stolice, posteljinu, ali i unikatne dekorativne predmete za ukrašavanje stolova

 

Ustanova URIHO ovaj tjedan svoje proizvode predstavlja na osmom Međunarodnom sajmu gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija. Proizvode najveće zaštitne radionice za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj možete pogledati i naručiti do 21. veljače u osmom paviljonu Zagrebačkog velesajma. URIHO (17).JPG URIHO (16).JPG URIHO (15).JPG URIHO (14).JPG URIHO (13).JPG URIHO (12).JPG URIHO (11).JPG URIHO (10).JPG URIHO (9).JPG URIHO (8).JPG URIHO (7).JPG URIHO (6).JPG URIHO (5).JPG URIHO (4).JPG URIHO (3).JPG URIHO (2).JPG URIHO (1).JPG

Nove moderne uniforme za kuhare i konobare potrebne su svakom hotelu, a osim njih osobe s invaliditetom izrađuju navlake za stolice, posteljinu, ali i unikatne dekorativne predmete za ukrašavanje stolova.

Štand URIHO-a posjetila je Dina Tomšić voditeljica podružnice Zagrebačkog velesajma, te Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, koje su pohvalile rad ustanove URIHO čiji je osnivač Grad Zagreb.

Inače, na gastro sajmu, osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki  iz HoReCa sektora, sudjeluju i brojni inozemni izlagači, a većina njih je za ove potrebe pripremila zanimljivu prezentaciju svoje opreme.

Izložbeni dio sajma prati i bogat stručni program, a od pratećih zanimljivosti i događanja potrebno je izdvojiti: CRO TOP 10, tradicionalno državno natjecanje deset najboljih hrvatskih kuhara, prezentaciju naučenog znanja i vještina učenika Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba, pizza show te razne edukativne radionice uz degustaciju za posjetitelje sajma.

U istom terminu održava se i  sajam nautike kojeg je otvorio zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić. Naglasio je važnost nastavka tradicije te pohvalio organizatore koji svima poručuju kako spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višoj razini poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme.

In Portal

 

Povezane vijesti