Hanin ples: Film o djevojci s cerebralnom paralizom koja je zaljubljena u ples

Projekciju filma u prostorijama Hrvatskog saveza udruga invalida rada uveličat će William Longden koji će tom prilikom predstaviti unikatne glazbene instrumente izrađene za osobe s invaliditetom

 

Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske (SOIH) u suradnji s organizacijom Joy of Sound, poziv vas na projekciju filma 'Hanin ples' u subotu, 23. siječnja s početkom u 11 sati, u prostorijama Hrvatskog saveza udruga invalida rada, Hrgovići 47, Zagreb.

Film redateljice Vesne Marić govori o mladoj Hani koja ima cerebralnu paralizu i voli plesati. Film je nagrađen na Festivalu Best Shots Competition 2014. godine u Kaliforniji.

Program će uveličati William Longden, osnivač organizacije Joy of Sound, koji će tom prilikom predstaviti unikatne glazbene instrumente izrađene za osobe s invaliditetom.

Joy of Sound (JOS) organizacija je u kojoj volonteri promiče socijalnu uključenost kroz glazbu i kreativne umjetnosti te nudi radionice i opremu kojima se omogućuje svima, bez obzira na zdravstveno i fizičko zdravlje te spretnost, sudjelovanje u stvaranju glazbe i drugih umjetničkih aktivnosti.

In Portal

 

Povezane vijesti