MUP zapošljava 46 vježbenika, među njima i osobe s invaliditetom

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je 13. listopada 2023. u Narodnim novinama Javni natječaj za prijam 46 vježbenika/ca u državnu službu na neodređeno vrijeme, koji traje osam dana, odnosno do 21. listopada

Policajac u kolicima, ilustracija.

 

Na Javni natječaj ravnopravno se s ostalim kandidatima mogu prijaviti i osobe s invaliditetom.

- Kandidat/kinja koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom uz prijavu na javni natječaj dužan/a je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom. Pozivamo sve kandidate koje su osobe s invaliditetom, ukoliko im je potrebna razumna prilagodba prilikom provođenja pisanog dijela testiranja i intervjua, da potrebu za prilagodbom navedu u svojoj prijavi na javni natječaj i da se, nakon podnošenja prijave na javni natječaj, telefonski obrate na broj: 01/6122-252 ili porukom na e-mail: ljudski.potencijali@mup.hr radi pravovremenog osiguranja odgovarajuće prilagodbe - napominju iz MUP-a.

U svojstvu vježbenika u državnu službu primaju se osobe sa završenim obrazovanjem određene stručne spreme i struke, bez radnog iskustva u traženoj stručnoj spremi ili s radnim iskustvom.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od osam dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama, neposredno ili poštom na adresu:

  • MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
  • Uprava za ljudske potencijale
  • Sektor za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima
  • Zagreb, Ulica grada Vukovara 33,
  • s naznakom 'za javni natječaj - vježbenici'.

Više o Javnom natječaju možete pročitati ovdje.

 

In Portal

 

Povezane vijesti