Bolje obrazovne prilike: UNIQA osiguranje pokrenulo novi natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom

UNIQA osiguranje ponovno je pokrenulo natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom. Na natječaj se mogu prijaviti učenici i studenti iz cijele Hrvatske, neovisno o školi ili studiju koji pohađaju


UNIQA stipendiranjem promiče uključivost i aktivno podržava kvalitetno obrazovanje osoba s invaliditetom. Na natječaju za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom bit će odabrano sedam stipendista koji će za vrijeme trajanja ugovora o stipendiranju u razdoblju od godine dana primati mjesečnu stipendiju u iznosu od 230 eura za akademsku godinu 2023/2024.

Kandidati se mogu prijaviti najkasnije do 27. kolovoza na e-mail: stipendiranje@uniqa.hr  uz obveznu dokumentaciju koju trebaju priložiti uz prijavu. Prednost im mogu donijeti priloženi dokazi o postignućima u dosadašnjem školovanju, sudjelovanju na državnim ili međunarodnim natjecanjima na području znanosti, umjetnosti ili sporta, preporuke nastavnika ili učitelja odnosno drugih stručnih osoba kao i dokaz o materijalnom statusu obitelji zbog kojeg je kandidatu otežan nastavak školovanja.

Uvjeti i način prijave na natječaj možete pronaći ovdje.

 

In-portal