GRAD ZAGREB Prikupljanje slatkiša za djecu Udruge 'Mali zmaj'

Dijete koje ćete donirati i iznos donacije birate sami, a da biste sudjelovali u doniranju morate biti registrirani i ulogirani u aplikaciju

Slatkiši, ilustracija.

 

Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje, i ove godine nastavlja humanitarnu božićnu priču te je pozvao sve svoje djelatnike/ce da se pridruže u prikupljanju slatkiša ispod bora u predvorju zgrade na lokaciji Trg Stjepana Radića 1, u razdoblju od 30. studenoga do 9. prosinca 2022. godine.

Prikupljeni slatkiši darovat će se djeci u Udruzi 'Mali zmaj - društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece'.

Inače, na web stranici udruge postoji lista djece, korisnika udruge Mali zmaj, koja trebaju pomoć. Dijete koje ćete donirati i iznos donacije birate sami, a da biste sudjelovali u doniranju morate biti registrirani i ulogirani u aplikaciju.

Uz sve, udruga ima i 'Pisma Djedu Zmaju 2022.', odnosno božićno darivanje djece, a svi pokloni morali su se za djecu predati najkasnije do 1. prosinca. Donatori izabiru hoće li ispuniti želju iz pisma - ako je priloženo ili pripremiti neki drugi poklon, koji je u skladu s godinama i spolom djeteta. Vrijednost poklona određuje sam donator. Pokloni se nisu trebali pakirati, već ih je dovoljno bilo staviti u ukrasne vrećice i na njih napisati šifru i ime djeteta te vrijednost paketa.

Adresa za osobnu dostavu ili slanje poklona je: Mali zmaj, Našička 3, 10000 Zagreb. Sve ostale informacije mogu se dobiti na 091/567-0618.

 

 

Klaudija Klanjčić

 

 

Povezane vijesti