Suradnjom s tvrtkom Cook Look poslodavci mogu ispuniti zamjensku kvotu i educirati se o invaliditetu

Cilj radionice je upoznati poslodavce i njihove djelatnike s osnovnim specifičnostima pojedinih oštećenja osoba s invaliditetom: oštećenja vida, oštećenja sluha, tjelesna oštećenja, mentalna oštećenja, intelektualna oštećenja, ADHD

Ugostiteljsko-edukativni centar inkluzije CookLook, zajednička fotografija.

 

Tvrtka Cook Look j.d.o.o. nudi poslodavcima savjetovanje o pravilnom pristupu u komunikaciji i/ili radu prema osobama s invaliditetom kroz interaktivne edukativne radionice.

Iako su Zakonom o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom propisane kvote za njihovo zapošljavanje, mnoge tvrtke ne znaju kako pravilno pristupiti u komunikaciji i/ili radu prema osobama s invaliditetom te se odlučuju na plaćanje kaznenih penala u korist državnog proračuna.

Potpisivanjem Ugovora o poslovnoj suradnji s tvrtkom Cook Look j.d.o.o. u kojoj više od polovine zaposlenika čine osobe s invaliditetom, podliježete ispunjenju zamjenske kvote - Minimalna vrijednost ugovora jednaka je iznosu penala - 20 posto minimalne mjesečne plaće u Republici Hrvatskoj (937,00 kn mjesečno) svake osobe s invaliditetom koju bi poslodavac trebao zaposliti u 2022. godini.

Tako ste osigurali održivost radnih mjesta osobama s invaliditetom u ovoj tvrtki. Promicanjem društveno odgovornog poslovanja uložili ste u svoje znanje kao i znanje svojih zaposlenika o pravilnom pristupu u komunikaciji i /ili radu s osobama s invaliditetom na obostrano zadovoljstvo svih sudionika kao i klijenata koji bi mogli biti osobe s invaliditetom.

CookLook j.d.o.o. u Zagrebu osnovala je Udruga UNUO.

Cilj radionice je upoznati poslodavce i njihove djelatnike s osnovnim specifičnostima pojedinih oštećenja osoba s invaliditetom: oštećenja vida, oštećenja sluha, tjelesna oštećenja, mentalna oštećenja, intelektualna oštećenja, ADHD.

Interaktivne radionice održavaju se u Ugostiteljsko-edukativnom centru inkluzije CookLook, a po potrebi naručitelja mogu se održati u prostoru vaše tvrtke.

Ako želite suradnju s centrom inkluzije CookLook ispunite obrazac i stvarajte društveno odgovorno poslovanje.

 

Izvor: Ugostiteljsko-edukativni centar inkluzije CookLook

 

Povezane vijesti