HRASTOVICA Promocija prostora i projekta 'Inkluzivne farme'

Prostor projekta Inkluzivne farme u Hrastovici poslužit će kao budući Centar za poludnevni boravak i neovisno življenje osoba s invaliditetom

 

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti, Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, u suradnji s Društvom za ekologiju 'Zeleno zlato' i Udrugom nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja (UNUO), poziva na druženje djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te promociju prostora i projekta Inkluzivne farme u Hrastovici kao budućeg Centra za poludnevni boravak i neovisno življenje osoba s invaliditetom. Program će se održati u petak, 20. rujna od 12 do 16 sati na području Inkluzivne farme u Hrastovici, kućni broj 5.

Sadržaj programa:

Predstavljanje projekta - Dijana Smajo predsjednica UOSI SMŽ i Saša Balen Andrić, predsjednica Udruge 'Zeleno zlato'.

'Brzo, zdravo - dostupno svima' - pokretni ugostiteljski objekt UNUO iz Zagreba gdje će zakusku za goste pripremiti osobe s invaliditetom uz gastro nadzor Vedrana Habela.

Sportska natjecanja u tradicionalnim seoskim igrama (povlačenje užeta, slalom s tačkama, utrka u vrećama, ples s balonom i nošenje jaja u žlici) - voditeljica Kata Perković, udruga 'Đeram'.

Druženje i zabava uz ples i glazbu mladog Tamburaškog sastava 'Taman' iz Petrinje.

Terapijsko jahanje u organizaciji Udruge KAS.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti