Advent u Zagrebu: Božićna čarolija u organizaciji Udruge Ozana

Udruga Ozana osnovana je 1991. godine u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

 

Udruga Ozana, kao i proteklih godina, i ove realizira projekt 'Advent u OZANI' koji  u kreativnom stvaralaštvu povezuje korisnike i sve prijatelje udruge.

Osim socijalne, projekt ima i humanitarnu vrijednost, budući da su prigodnom prodajom dosad prikupljena sredstva, korištena za pomoć obiteljima slabijeg socijalnog statusa, članova Udruge, za opremanje radionica, održavanje prostora, kupnju opreme, obnovu podnih obloga, i slično. Udruga Ozana osnovana je 1991. godine u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji.

"Ove bismo godine prikupljena sredstva usmjerili za troškove provođenja redovitih programa, a posebno za pokrivanje režijskih troškova koji su veliki u ovo doba godine", ističe Valentina Kovačec, tajnica Udruge. "Vjerujući u Vašu spremnost da podupirete djelatnosti kakve provodi naša Udruga, te podržavate i ovogodišnju prigodnu prodaju, nudimo Vam adventske vijence, aranžmane i vijence za vrata izrađene u našoj radionici, kako biste u pravo vrijeme imali prikladno ukrašen dom za vrijeme Adventa i Božića."

Primjerke vijenaca nastalih prošlih godina, možete vidjeti na njihovoj Facebook stranici i na www.udruga-ozana.hr. Novonastali vijenci i aranžmani mogu biti slični prošlogodišnjim, ali ne identični jer je svaki od njih unikatan rad kreativnih stvaraoca.

Ukoliko podržavate projekt, kontaktirajte ih telefonom 01/6152946 ili e-mailom: ozana.udr@hi.t-com.hr, kako bi mogli udovoljiti vašim zahtjevima. Izrađivat će vijence u novom prostoru u Ulici grada Vukovara 235. Kad vaš vijenac bude gotov, pozvat će vas telefonom da ga preuzmete. Platiti možete na blagajni pouzećem ili virmanom na račun IBAN:HR1223600001101403726, Zagrebačka banka (s podacima uplatitelja-ime i prezime, adresa, OIB) kako bi vam mogli ispostaviti račun.

Božica Ravlić