Javno savjetovanje: Pravila za sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva

Pravilima se određuju kriteriji i postupak kojim će Ured za udruge Vlade RH izabrati i sufinancirati projekte ugovorene u okviru programa Europske unije raspoloživih organizacijama civilnoga društva

 

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske otvario je javno savjetovanje o Nacrtu Pravila za sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2016. godinu.

Pravilima se određuju kriteriji i postupak kojim će Ured za udruge Vlade RH izabrati i sufinancirati projekte ugovorene u okviru programa Europske unije raspoloživih organizacijama civilnoga društva u Republici Hrvatskoj. Sredstva za sufinanciranje osigurana su u Državnom proračunu iz dijela prihoda od igara na sreću u proračunskom razdjelu Ureda za udruge. Internetsko javno savjetovanje otvoreno je do 10. svibnja 2016. godine.

Po završetku javnog savjetovanja Ured za udruge će objaviti sve zaprimljene primjedbe i komentare kao i izvještaj o rezultatima savjetovanja. Objava Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2016. godinu očekuje se sredinom svibnja.

Sudjelovati u javnom savjetovanju možete na poveznici: esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=3144

In Portal

 

Povezane vijesti