Tony Cetinski: Dan zaljubljenih proslavit ću na koncertu za vukovarske udruge osoba s invaliditetom

Tony Cetinski, jedna od najvećih zvijezda u regiji, zajedno sa svojim bendom sasvim će sigurno ovu plesnu večer učiniti nezaboravnom

 

Tony Cetinski nerijetko je dokazivao da je zvijezda velikog srca koja se spremno odaziva na akcije humanitarnog karaktera. Ovaj put, na Valentinovo, dan zaljubljenih, srce na sceni ostavit će na velikom humanitarnom koncertu 14. veljače u 20 sati u Vukovaru, u sportskoj dvorani u Borovo naselju.

Dio prihoda od koncerta bit će uplaćen Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju 'Vukovarski leptirići', Udruzi za pomoć osobama s mentalnim teškoćama 'Vukovarske iskrice' i Udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjima 'Golubica'.

Tony Cetinski, jedna od najvećih zvijezda u regiji, zajedno sa svojim bendom sasvim će sigurno ovu plesnu večer učiniti nezaboravnom. Već tradicionalno Tony 'kumuje' svakoj prošnji na svojim koncertima, tako da vjerujemo kako će se to dogoditi i na ovo Valentinovo u Vukovaru, uz neki od njegovih brojnih ljubavnih hitova.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna možete kupiti na svim kioscima Tiska, Tisak media centrima kao i na prodajnim mjestima Eventim, te u cafe-barovima Pop corn u Vukovaru, Nostalgija u Vinkovcima, Press u Osijeku, Bordoeaux u Otoku i Prestige u Iloku

In Portal

Foto: Borna Filić/PIXSELL