Poznan: Međunarodni boćarski turnir za osobe s invaliditetom

U kategoriji BC3 nastupit će dugogodišnji reprezentativac Mihajlo Kovačić i aktualni državni prvak Marko Arambašić. a u BC4 kategoriji hrvatske boje će braniti iskusni Željko Jarić-Pavičić te Melisa Osmanović


 

U Poljskoj će se od 10. do 12. listopada održati Međunarodni boćarski turnir za osobe s invaliditetom. Domaćin natjecanja 'Polska BOCCIA 2014' je grad Poznan, a sudjelovat će više od 130 igrača i igračica iz deset zemalja: Poljske, Hrvatske, Velike Britanije, Španjolske, Irske, Rusije, Norveške, Njemačke, Islanda i Slovenije.

Hrvatske će boćare na turniru voditi izbornik Milan Maretić, a reprezentaciju čine četvero natjecatelja. U kategoriji BC3 nastupit će dugogodišnji reprezentativac Mihajlo Kovačić i mladi aktualni državni prvak Marko Arambašić. a u BC4 kategoriji hrvatske boje će braniti iskusni Željko Jarić-Pavičić te Melisa Osmanović. Turnir u Poznanu će se bodovati za nastup na ljetnim Paraolimpijskim igrama u Rio De Janeiru 2016. godine, zbog čegaga je bitno ostvariti što bolji rezultat na turniru.

M. D. 

 

Povezane vijesti