Bomba: Luka Modrić opet zabio za Real eurogolčinu

Luka Modrić upisao je svoj treći pogodak u dresu Reala, drugi u španjolskom prvenstvu. U utakmici protiv Mallorce primio je loptu na nekih 25 metara, pucao i precizno ju poslao u lijevi gornji kut protivničkog gola. U žargonu bi se reklo - bomba!

Real je u 28. kolu Primere na Berbabeu slavio protiv Mallorce s 5:2 nakon što je prvo poluvrijeme gubio s 1:2, a utakmicu je obilježio eurogol Luke Modrića.
Hrvatski reprezentativac je odigrao cijelu utakmicu,a u 54. minuti postigao prelijepi zgoditak za 3:2 strahovitim udarcem u rašlje s 20 metara. Mallorca je dvaput vodila pogocima Emilia Nsue (6) i Alejandra Alfara (21), no Real je ipak došao do uvjerljive pobjede zahvaljujući Modriću, dvostrukom strijelcu Gonzalu Higuainu (15,57), Cristianu Ronaldu (52) i Karimu Benzemi (90+2). "Kraljevski klub" se učvrstio na drugoj poziciji s četiri boda više od Atletica, koji igra u nedjelju.

Inače, danas je Getafe pogotkom Borje (7) kod kuće pobijedio Athletic Bilbao, dok je Real Sociedad slavio doma protiv Valladolida s 4:1 i sada je na visokom četvrtom mjestu. Pobjedu su Baskima donijeli Antoine Griezmann (33,44), Imanol Agirretxe (39) i Xavier Prieto (48), dok je počasni zgoditak za Valladolid dao Javi Guerra (87).

Hina

 Foto: Davor Javorović/PIXSELL