ZADAR Sedmi po redu Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević

Turnir je organiziran u spomen na prerano preminulog prijatelja te vjeruju kako će njihovi vjerni navijači uživati u dva tjedna malog nogometa uz vrhunsku igru i još bolju atmosferu

 

Sedmi po redu Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević započinje  u srijedu, 16. kolovoza u Zadru. Najposjećeniji turnir ove godine igra se na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik, a sve posjetitelje očekuje vrhunski nogomet, ali i zabava.

Turnir se igra u tri kategorije: seniori, veterani i djeca. Utakmice se igraju svaki dan od 19 sati, a seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1 (futsal pravila), dok će se veteranski dio, na koji se mogu prijaviti svi oni koji su 1985. godište ili stariji, igrati u sustavu 5+1.

Iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević mole sve sudionike za poštenu igru i sportsko ponašanje. Ističu i kako će svako nesportsko ponašanje, kojem nema mjesta na humanitarnom turniru, odmah biti kažnjeno na najstroži mogući način, diskvalifikacijom ekipa iz daljnjeg dijela natjecanja.

Organiziran je u spomen na prerano preminulog prijatelja te vjeruju kako će njihovi vjerni navijači uživati u dva tjedna malog nogometa uz vrhunsku igru i još bolju atmosferu.

Turnir će i ove godine biti humanitaran, a sve donacije koje je dosada napravila Humanitarna udruga Antonio Jurjević mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici udruge gdje redovito izvještavaju javnost kome su i na koji način pomogli.

- Još jednom pokažimo zajedništvo koje nas krasi godinama i iz kojeg su proizašle mnogobrojne donacije za potrebitu djecu kojoj smo barem malo olakšali odrastanje - istaknuli su članovi udruge  zahvalivši svim djelatnicima ŠC Višnjik na izvrsnoj suradnji dosadašnjih godina.

 

Izvor: Humanitarna udruga 'Antonio Jurjević'