OSIJEK Županijski savez osoba s invaliditetom obilježio Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Savez organizacija invalida Osječko-baranjske županije je organizacija u kojoj je trenutno dragovoljno učlanjeno 16 udruga i društava s gotovo 3.000 članova

 

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Savez organizacija invalida Osječko-baranjske županije organizirao je svečani program u prostorijama Gradske četvrti Tvrđa u Osijeku.

Na početku programa uvodnim govorom okupljenima se obratio predsjednik SOI OBŽ Željko Perković, posebno se zahvaljujući svima koji su svojim djelovanjem pomogli u radu i ostvarivanju ciljeva Saveza. Središnji dio programa obilježio je nastup Klape 'Zrinski', a poseban kulturno umjetnički program pripremili su i izveli članovi Društva osoba s intelektualnim teškoćama i djeca osječkih vrtića.

Iz Ureda pravobraniteljice za osobe s invaliditetom na svečanosti je prisustvovao savjetnik pravobraniteljice Mario Burek.

Savez organizacija invalida Osječko-baranjske županije je organizacija u kojoj je trenutno dragovoljno učlanjeno 16 udruga i društava s gotovo 3.000 članova, a čiji su članovi osobe s invaliditetom i djeca s teškoćama u razvoju s područja grada i županije.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti