Hrvatska U-21 pod vodstvom braće Kovač razbila Švedsku

Strijelci za naše bili su Rebić (prva minuta), Šitum (15. minuta) te Livaja (70. minuta)

Pod vodstvom braće Kovač Hrvatska U-21 reprezentacija u prijeteljskoj utakmici igranoj u Varaždinu pobijedila je vršnjake iz Švedske 3:0.

Iako je ovih dana uglavnom bilo lijepo vrijeme, današnji snijeg otežao je uvjete za igru. Naši mladi reprezentativci i na takvom su se terenu bolje snašli, iako bi takvi uvjeti trebali bolje pasati gostima.

Naši su poveli već u prvoj minuti, strijelac je bio Ante Rebić. Šitum je u 15. minuti zabio za 2:0, a konačan rezultat postavio je Marko Livaja u 70. minuti. Braća Kovač koja su nedavno preuzela mladu reprezentaciju pokazala su da imaju jasnu viziju, naši su reprezentativci odigrali odličnu utakmicu i u potpunosti nadigrali Šveđane. Imali su puno više od igre, stvorili su puno više prigoda i ovaj rezultat je sasvim realan.

Za U-21 reprezentaciju nastupao je i Josip Radošević, inače A reprezentativac, kojeg je Štimac posudio mladima za ovu utakmicu

Hrvatsku U-21 reprezentaciju čekaju kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2015. godine.

Hrvatska U-21 utakmicu je počela u ovom sastavu: Ilija Kovačić, Šime Vrsaljko, Josip Čalušić, Niko Datković, Igor Bubnjić, Josip Radošević, Mario Šitum, Marcelo Brozović, Marko Livaja, Hrvoje Miličević, Ante Rebić

VLM

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL