Zadnji trening u Zagrebu: Štimčevi puleni pucaju od optimizma

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči puta u Swansea, gdje će u utorak igrati kvalifikacijsku utakmicu s Walesom

Nakon pobjede nad Srbijom, ozračje je u reprezentaciji odlično, a to nisu pokvarili ni nemogući uvjeti tijekom treninga, po snijegu i izuzetno hladnom vremenu. Prvi trening s A reprezentacijom odradio je i stoper Werdera Mateo Pavlović, kojeg je izbornik Igor Štimac pozvao zbog ozljeda Nike Kranjčara i Josipa Šimunića.

"Teško je reći hoće li Šimunić biti spreman, pa smo odmah reagirali i pozvali stopera Werdera Matea Pavlovića koji je budućnost našeg nogometa", izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare izbornikov pomoćnik Alen Bokšić.

Mateo Pavlović (22) je prošao kroz sve mlađe hrvatske selekcije, a u zimskom prijelanom roku iz Zagreba je otišao u Werder. No, zasad ima skromnu minutažu u njemačkom klubu.

Hrvatski nogometaši imaju let za Cardiff u ponedjeljak u 9 sati iz Zračne luke Pleso, a kasno poslijepodne će održati trening na stadionu Liberty u Swanseaju, gdje se u utorak u 20.45 sati igra utakmica.

Hina

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL