Umro dopredsjednik HNS-a Robert Komen

Kasno navečer u četvrtak, 21. ožujka, iznenada je u 48. godini preminuo dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednik Udruge prvoligaša

Robert Komen rođen je u Rijeci 12. siječnja 1965. godine, a uz profesionalne aktivnosti cijeli život bio je aktivan na raznim poslovima i funkcijama u HNK Rijeka i u nogometnoj organizaciji.

Nogometna javnost posebno će ga pamtiti po dugogodišnjoj sjajnoj organizaciji svjetski priznatog međunarodnog omladinskog turnira Kvarnerska rivijera kojeg je u teškim uvjetima djelovanja unaprijedio i sačuvao za mlade naraštaje. U HNK Rijeka obnašao je i funkciju predsjednika kluba u krizno vrijeme za opstojnost kluba, od veljače 2011. do ožujka 2012. godine i u tom razdoblju sa svojim suradnicima uspio pronaći strateškog partnera, talijanskog poduzetnika Gabrielea Volpija, koji je u sporazumu s gradom Rijekom preuzeo brigu o klubu. Bio je poznat i cijenjen i u poslovnim krugovima, a smrt ga je zatekla na dužnosti direktora Regionalne razvojne agencije Porin.

Robert Komen bio je oženjen i otac dviju kćeri.

Mjesto i vrijeme posljednjeg ispraćaja bit će objavljeno naknadno.

Hina

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL