Je li Ćorluka otpisan za utakmicu sa Srbijom?

Neslužbeno doznajemo kako se Čarli žalio na bolove u zadnoj loži. No, član stručnog stožera naše reprezentacije Alen Bokšić u jučerašnjoj je izjavi za televizijske kuće ustvrdio kako će Ćorluka sigurno večeras igrati, makar i pod lakšom ozljedom

Premda stručni stožer Hrvatske nogometne reprezentacije uvjerava javnost da razloga za paniku nema i da će popularni Čarli biti spreman za kvalifikacijsku utakmicu sa Srbijom, činjenica je da je naš ponajbolji obrambeni igrač jučerašnji otvoreni trening napustio već nakon 20 minuta daje razloga za zabrinutost. Neslužbeno doznajemo kako se Čarli žalio na bolove u zadnoj loži. No, član stručnog stožera naše reprezentacije Alen Bokšić  u jučerašnjoj je izjavi za televizijske kuće ustvrdio kako će Ćorluka sigurno večeras igrati, makar i pod lakšom ozljedom. 

Kako god Bilo, Hrvatska nogometna reprezentacija  u nogometnom je kampu NK Zagreba u Veslačkoj ulici održala otvoreni trening kojem je prisutvovalo oko pet tisuća navijača, no zabrinjavajuće je što je standardni prvotimac Vedran Ćorluka napustio trening nakon 20 minuta.
Trening je trajao 45 minuta, a izbornik Igor Štimac podijelio je reprezentativce na "crvene" i "plave", a slavili su "crveni" sa 2-0 golovima Mandžukića i Olića.

Prije početka treninga u 17 sati reprezentativci i navijači su održali minutu šutnje za djevojčicu Noru Šitum, koja je umrla u Americi gdje je otišla na eksperimentalno liječenje zahvaljući dobrotvornoj akciji u kojoj su sudjelovali i hrvatski nogometaši. Otvorenom treningu bio je nazočan i najpoznatiji hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević. Nakon treninga izbornik Štimac i igrači družili su se i fotografirali sa navijačima, među kojima je bilo puno djece.

Veznjak hrvatske reprezentacije Ognjen Vukojević bio je oduševljen atmosferom koju su navijači stvorili na treningu. "Ovo je prvi puta da organiziramo ovakav trening i mislim da je to bio pun pogodak. Navijači, a posebice djeca, mogli su se približiti svojim idolima. Atmosfera je bila pozitivna i dat će nam veliki podstrek za sutrašnju utakmicu", rekao je Vukojević.

In-Portal

Željko Lukunić/PIXSELL