Gersonova terapija: Sposobnost tijela da samo izliječi rak i druge najteže bolesti

Od strane medicinskih institucija i farmaceutske industrije Gersonova terapija je zabranjena i neprihvatljiva, iako je izliječila više od 99 posto slučajeva koji su smatrani neizlječivim


Howard Straus, unuk Maxa Gersona, 26. lipnja će održati predavanje u Zagrebu

Gerson metoda vrsta je detoksifikacijske dijete koja djeluje tako što potiče čišćenje tijela od toksičnih tvari, potiče metabolizam, jača imunološki sistem u tijelu i aktivira vlastitu sposobnost tijela da se samo izliječi.

Howard Straus, unuk Maxa Gersona i osnivača Gersonova Instituta, u petak 26. lipnja, održat će predavanje u Zagrebu na kojem će govoriti o uzrocima i djelovanju Gersonove terapije te odgovarati na pitanja sudionika. Među najvažnijim temama bit će rebalans tijela – kiselost/lužnatost, klistiranje kavom, uzimanje ricinusova ulja, ali otkrit će i neke osobne stvari o životu i radu doktora Maxa Gersona.

Gersonov prvi cilj nije bio izliječiti rak, već migrene od kojih je i sam patio. Nakon što je razvio dijetu koja mu je ublažila glavobolje, preporučio ju je pacijentima koji su također patili od migrena. Jedan od pacijenata se nije samo oslobodio migrene, već su mu zacijelile i rane od tuberkuloze. Gersonov uspjeh pri liječenju tuberkuloze kroz dijetu doveo mu je i pacijente koji boluju od raka, te je otkrio da njegova dijeta liječi i rak.

Gerson je shvatio da visoka stopa raka počinje otrovnom i osiromašenom zemljom, kao i sa prerađenom hranom punom aditiva. Gersonova dijeta je detox dijeta puna sirove i organske hrane, suplemenata i svježe cijeđenog voća. Pacijenti konzumiraju sok svakih sat vremena koristeći do oko 10 kilograma organskog voća i povrća dnevno. Detoksikacija je glavna komponenta njegove dijete s malo natrija i puno kalija uz alkalizaciju tijela. Klistiri kavom pomažu pri detoksikaciji i olakšavaju bol. Gersonov program je dvogodišnji program koji liječi svaki tip raka, ali i druge kronične bolesti.

Od strane medicinskih institucija i farmaceutske industrije, Gersonova terapija je zabranjena i neprihvatljiva iako je izliječila više od 99 posto slučajeva koji su smatrani neizlječivim od strane njihovih liječnika.

Max Gerson ukazuje na povezanost čovjeka i prirode, kao i našu nemarnost prema zagađenju životne sredine, što smatra osnovnim uzrokom svih bolesti. Iako otrovan od strane njegovog pomoćnika, Max Gerson je uspio sačuvati svoj rukopis i svoja istraživanja te ih prenio svojoj unuci Charlotte, koja liječi ljude širom svijeta i bori se da ova terapija svima bude dostupna.

Predavanje će biti na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski. Upite i prijave za predavanje možete poslati na alternativainformacije@gmail.com.

In Portal

 

Povezane vijesti