Udruga Zamisli: Informirajte se što pojam mobilnosti znači u Europi

Tijekom događanja promovirat će se internacionalna mobilnost, ali i načini na koji mladi mogu doći do informacija o mogućnostima za mobilnost

Svjetlana Marijon, predsjednica udruge Zamisli

Udruga Zamisli, kao Eurodesk multiplikator, organizira Info dan o mobilnosti u Europi koji će se održati u 15. listopada od 13 do 16 sati u Kući Europe, Ulica Augusta Cesarca 6, u sklopu Time to move kampanje - Info tjedna o mobilnosti u Europi.

Tijekom događanja promovirat će se internacionalna mobilnost, ali i načini na koji mladi mogu doći do informacija o mogućnostima za mobilnost. Sudionici će se upoznati s konceptom Eurodeska, programom Erasmus+, Europskom volonterskom službom, Europskim portalom za mlade te mogućnostima koje im se pružaju unutar EU.

Time to Move je info-kampanja koja se odvija od 13. do 19. listopada. Tijekom tog tjedna profesionalci u radu s mladima - Eurodesk multiplikatori - u suradnji s Eurodesk nacionalnim centrima, organizirat će razne aktivnosti s ciljem informiranja mladih o konkretnim mogućnostima za mobilnost u Europi. Oko 200 projekata organizirat će se u cijeloj Europi.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Danijela Bujević, stručna suradnica, danijela.bujevic@zamisli.hr, 091/1545400.

In Portal

 

Povezane vijesti