ANKA SLONJŠAK Pravobraniteljica za osobe s invaliditetom raspisala natječaj za prijam u državnu službu

Na oglas se mogu prijaviti i osobe koje nemaju položeni državni stručni ispit uz obvezu polaganja državnog stručnog ispita u roku od šest mjeseci od isteka probnog roka

 

Pravobraniteljica za osobe s invaliditetom raspisala je oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme. Traži se administrativni tajnik /ca pravobranitelja za osobe s invaliditetom – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutne službenice, mjesto rada Zagreb.
Stručni uvjeti koje treba ispunjavati: srednja stručna sprema upravnog, administrativnog ili birotehničkog smjera, gimnazija. Najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima. Položen državni stručni ispit. Dobro poznavanje rada na računalu. Dobro poznavanje engleskog jezika. 
Osim navedenih uvjeta kandidat/kinje  moraju ispunjavati i opće uvjete  za prijam u državnu službu,  koji su propisani odredbama članka 48. Zakona o državnim službenicima. U državnu službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 49. Zakona o državnim službenicima.
Na oglas se mogu prijaviti osobe oba spola. Osoba se prima u državnu službu uz obvezni probni rad od dva (2) mjeseca. Na oglas se mogu prijaviti i osobe koje nemaju položeni državni stručni ispit uz obvezu polaganja državnog stručnog ispita u roku od šest (6) mjeseci od isteka probnog roka.
Uvijeti koje treba ispunjavati i opis poslova dostupni su na poveznici: http://posi.hr/javni-natjecaj-za-prijem-sluzbenika-u-drz-sluzbu-2019/  
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se do 14. siječnja 2019.    neposredno ili poštom na adresu: Pravobranitelj za osobe s invaliditetom, Savska cesta 41/3, 10 000 Zagreb, s naznakom za oglas.
Božica Ravlić

 

Povezane vijesti