Pokretom, ritmom i bojom do zdravlja: Jačanje psihofizičkog zdravlja osoba s intelektualnim teškoćama

Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba osnovana je davne 1958. godine. Članovi Udruge većinom su osobe s intelektualnim teškoćama i njihovi roditelji

 

Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba poziva vas kao provoditelj projekta na završnu prezentaciju projekta "Pokretom, ritmom i bojom do zdravlja" koja će se održati u srijedu, 28.veljače 2018. godine s početkom u 17 sati u prostorijama Udruge, Prečko 6, Zagreb. Projekt je financirao Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo.

"Cilj projekta je jačanje psihofizičkog zdravlja osoba s intelektualnim oštećenjima i članova njihovih obitelji, a odvijao se kroz 4 radionice. Na prezentaciji će biti prikazana glazbeno plesna točka, te izložba likovnih radova, nastali na radionicama. Izvoditelji projekta bili su Ana Horvatiček Ivanišević, profesor defektolog i likovni pedagog, Vanda Kos Jerković, profesor rehabilitator i plesni terapeut, Martina Zupčić Maretić, profesor rehabilitator i plesni terapeut, te Branko Trajkov, muzičar. Nadamo se vašem dolasku i srdačno Vas pozdravljamo", kaže socijalna radnica Vesna Gregurec Keglević, stručna tajnica Udruge za podršku osobama s intelektualnim ostećenjima Grada Zagreba.

Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba osnovana je davne 1958. godine. Članovi Udruge većinom su osobe s intelektualnim teškoćama, njihovi roditelji, odnosno skrbnici, kao i rođaci, prijatelji, stručnjaci i druge osobe koje sudjeluju ili žele sudjelovati za dobrobit osoba s intelektualnim teškoćama. Više o Udruzi na web stranici: www.udruga-mro-zagreb.hr.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti