Udruga Adopta: Promocija knjige '7 navika uspješnih obitelji'

Knjiga obiluje primjerima i iskustvima obitelji koje su se suočavale s ozbiljnim problemima i potpunim izostancima komunikacije

 

Udruga za potporu posvajanju Adopta organizira književnu večer na kojoj će promovirati knjigu "7 navika uspješnih obitelji“ u utorak, 22. studenog, u 19.30 sati, Nova cesta 4, Zagreb. Svi se zainteresirani u Adopti mogu uključiti u knjižni klub gdje će se govoriti o knjizi Stephena R. Coveyja.

"Knjiga '7 navika uspješnih obitelji' Stephena R. Coveyja vrlo iskreno progovara o većini situacija, nesporazuma i zamjeranja sa kojima se svakodnevno susrećemo te nudi sedam korisnih i lako razumljivih načina na koje možemo poboljšati kvalitetu naših odnosa unutar obitelji, a samim time i kvalitetu našeg vlastitog života. Knjiga obiluje primjerima i iskustvima obitelji koje su se suočavale sa ozbiljnim problemima i potpunim izostancima komunikacije, povjerenja i mogućnosti bilo kakve interakcije uz opise načina koja koje su ti problemi prevladani“, kažu u Adopti.

U knjižnici Prečko, Slavenskoga 12, Zagreb u četvrtak, 24. studenog, u 17.30 sati održat će se predstavljanje slikovnice 'Mama za Koka' autorice Keiko Kasza. Riječ je o hrvatskoj promociji slikovnice koja na djeci prihvatljiv način govori o posvajanju i prihvaćanju različitosti. Priča je to o ptiću koji traži mamu koja mu nalikuje. Nakon duge potrage upoznaje mamu medvjedicu koja mu ne nalikuje, ali mu pruži ljubav i toplinu.

Božica Ravlić