Krapinski Cener: Uzbudljiva utrka u kojoj će sudjelovati i osobe s invaliditetom

Kvota od 500 trkačica i trkača za ovogodišnji Cener popunjena je mjesec dana prije samog starta. No svi ste pozvani da ih bodrite, jer na Ceneru neće nedostajati sportskoga duha i želje za nadmetanjem

 

U organizaciji Trkačkog kluba Maraton iz Krapine ovog će se prosinca održati II. Krapinski Cener – dakle, utrka na 10.000 metara – a novost ovogodišnje utrke je Polucener (5.000 metara). Trkačice i trkači bit će raspoređeni u dvanaest kategorija, a ove godine natjecat će se i osobe s invaliditetom u svojoj kategoriji.

Svim trkačima osiguran je topli obrok i piće na cilju utrke, a također i 50 posto popusta na ulaznicu Muzeja krapinskih neandertalaca.

Prva tri mjesta za ukupni poredak u muškoj i ženskoj kategoriji nagrađuju se peharima dok će se u ostalim kategorijama dodjeljivati medalje.  Isto tako, pobjednici će dobiti na poklon i ulaznice za Muzej krapinskih neandertalaca te po dvije ulaznice za Aqua Vivae (Krapinske Toplice).

Kvota od 500 trkačica i trkača za ovogodišnji Cener popunjena je mjesec dana prije samog starta. No svi ste pozvani da ih bodrite, jer na Ceneru neće nedostajati sportskoga duha i želje za nadmetanjem.

Start utrke održat će se 12. prosinca s početkom u 13 sati, a sve dodatne informacije o II. Krapinskom Ceneru možete pronaći na web stranici kluba www.klubmaraton.com ili na facebook profilu facebook.com/krapinskicener.

Luka Đukez