Ovo su neki od znakova da je netko potajno zaljubljen u vas

Ne morate čekati da vam netko eksplicitno kaže da se njemu ili njoj sviđate. Sve što trebate napraviti jest promatrati nesvjesne pokrete, geste koje ta osoba čini i sve će vam biti jasno

Žena i muškarac koji drži buket iza leđa, ilustracija.

 

Nedavno nam je u inbox na Facebook stranici stiglo pitanje čitateljice kako znati da je netko zaljubljen u vas. Smatramo da to svatko prije ili kasnije sam osjeti i dozna, a za one koji žele biti sigurni, kao i naša čitateljica, evo dosta sigurnih znakova da se netko zaljubio baš u vas.

Često vas gleda. Kada se muškarac zaljubljuje u vas, on vas u biti samo želi gledati cijelo vrijeme. Ako primijetite da kad god ga pogledate, on vas već gleda - i vjerojatno gleda u stranu da ne biste primijetili - onda se on zaljubljuje u vas.

Pokušava puno razgovarati s vama. Ovo je prilično očigledan znak da vas čovjek voli. Ako je on uvijek onaj koji inicira razgovore i dolazi k vama da razgovara, onda je zaljubljen u vas.

Dodaje vas na društvenim mrežama zato da može gledati vaše slike i dobiti bolju predodžbu o tome tko ste.

On pita imate li dečka. Ovo je uglavnom jedini pokazatelj koji trebate otkriti ako se zaljubljuje u vas.

Kad god govorite o svojim hobijima i on ističe da voli raditi iste stvari, voli vas. Ističući vaše sličnosti, on se nada da će vam pokazati koliko ste kompatibilni.

Slaže se gotovo sa svime što govorite i pokušava vas impresionirati.

Ozbiljno se naljuti kada spominjete druge muškarce i ovo je čest znak ljubomore. Može se praviti da mu 'nije ništa' i da ga to ne zanima. Ali ako je nezainteresiran, zašto bi ga to razljutilo?

Događa se i da vam se približi, a onda nestane i to je znak da 'ispituje teren' da bi utvrdio da li vam nedostaje i da li ste spremni za vezu s njim.

Ako mu je stalo do vas, počet će brinuti o svom izgledu više nego obično.

Ako muškarac pamti doslovno svaku sitnicu iz vašeg poznanstva i stvari koje ste mu pričali - na primer o vašem ljubimcu, prijateljima, starim hobijima... To je znak da pokazuje interes za vas i da uživa u vašim razgovorima.

Dodir ruke, zagrljaj ili dodirivanje kose, sve ovo mogu biti znakovi romantičnih osjećaja. Osoba se više smije u vašoj blizini i često vam daje komplimente.

 

In Portal

 

Povezane vijesti