OPĆINA SEMELJCI Zapošljava se voditelj psihosocijalnih i komunikacijskih radionica

Potrebno je imati stručna znanja i vještine iz područja pedagogije, razvojne psihologije, komunikologije, sociologije, visok stupanj empatije te sposobnost prepoznavanja potreba osoba s invaliditetom, kao i znanje o prevenciji poremećaja u ponašanju i spremnost na timski rad

Djevojčica i asistentica, ilustracija.

 

Općina Semeljci iz Osječko-baranjske županije objavila je natječaj za radno mjesto voditelja/ice psihosocijalnih i komunikacijskih radionica u sklopu Projekta 'Pruži mi ruku - idemo zajedno', na određeno vrijeme )dva mjeseca), radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Potrebno je znanje engleskog jezika i položen vozački ispit B kategorije.

U opis poslova voditelja/ice psihosocijalnih i komunikacijskih radionica za osobe s invaliditetom spadaju: planiranje i provedba stručnog rada; bliska suradnja s osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima; aktivnosti organizacije, pripreme materijala i provođenja radionica različitih vrsta (psihosocijalne, komunikacijske i radionice o prevenciji nasilja i ovisnosti); razvijanje kod korisnika različitih vještina, npr. empatije, odgovornosti za vlastiti profesionalni razvoj, samopromatranje, komunikaciju.

U uvjete natječaja ulazi popis dokumentacije koju je potrebno priložiti: zamolba, životopis, dokaz o stručnoj spremi, dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika domovnice), elektronički zapis o podacima osiguranika HZMO-a, preslika osobne iskaznice.

Potrebno je imati stručna znanja i vještine iz područja pedagogije, razvojne psihologije, komunikologije, sociologije, visok stupanj empatije te sposobnost prepoznavanja potreba osoba s invaliditetom, kao i znanje o prevenciji poremećaja u ponašanju i spremnost na timski rad.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 17. veljače.

Zainteresirani trebaju poslati pisane zamolbe na adresu: Općina Semeljci, Kolodvorska 2, Semeljci.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti