GRAD ZAGREB Udruga PROMEZA organizira pomoć u kući za starije i nemoćne osobe

Iskustvo udruge PROMEZA pokazalo je da starijim i nemoćnim osobama od svega najviše pomaže društvo, emocionalna potpora i razgovor, čemu velik doprinos daju upravo gerontodomaćice

 

Trebate li podršku za vaše starije članove obitelji na području Zagreba, oslonite se na gerontodomaćice udruge PROMEZA.Gerontodomaćica dolazi u dom korisnika te mu pomaže u svakodnevnim aktivnostima poput kuhanja i pospremanja, nabavke namirnica, šetnjama, odlasku kod liječnika, banku, misu i sličnih aktivnosti.

Iskustvo udruge PROMEZA pokazalo je da, ipak, starijim i nemoćnim osobama od svega najviše pomaže društvo, emocionalna potpora i razgovor, čemu velik doprinos daju upravo gerontodomaćice.

Udruga za promicanje međugeneracijske solidarnosti (Udruga PROMEZA) neprofitna je udruga osnovana 2015. godine s ciljem promicanja kvalitete života osoba treće životne dobi. Niz godina udruga je djelovala na volonterskoj bazi te organizirala tribine i informirala starije osobe o pravima i institucionalnim podrškama koje imaju na nacionalnoj i lokalnoj razini u gradu Zagrebu.

Vrijednost podrške ovisi o broju posjeta i vrsti poslova prema dogovoru na kontakt-telefonu 0915466372.

 

Autor: Božica Ravlić