Zagreb: Svi ste pozvani na otvorenje 42.2 Running Academy škole trčanja

Kako su objavili organizatori, 42.2 Running Academy nastao je iz ljubavi prema trčanju i primjeni zdravog načina života kroz kretanje

 

42.2 Running Store i Time bar, 27. srpnja od 19 do 22 sati, organiziraju službeno otvorenje 42.2 Running Academy škole trčanja u prostoru Time bara u Zagrebu, Trnjanska 122.

“Pridružite se velikom otvorenju i saznajte po čemu je naša škola trčanja drugačija od drugih. Sudjelujte u tomboli za vrijeme otvorenja i osvojite poklone naših sponzora“, poručuju organizatori.

Kako su objavili organizatori, 42.2 Running Academy nastao je iz ljubavi prema trčanju i primjeni zdravog načina života kroz kretanje.

“Sami počeci osnivanja 42.2 Running-a kreću sa 2017. godinom, osnivanjem specijalizirane trgovine za trčanje svima poznate kao 42.2 Running store. Osnivanjem samog branda 42.2 Running okrenuli smo novu stranicu trkačkog svijeta i pokušali svoje znanje stručnog osoblja i opreme približiti svim ljudima koji tek kreću ili su već dugogodišnji trkači. Od samog starta cilj je bio napraviti veliku trkačku zajednicu te svima zaokružiti ono što najviše vole u jednom prostoru napravljenom baš za njih. Iz cijele 42.2 Running store trkačke priče razvila se potreba da svoje znanje i sve vezano uz trčanje podijelimo kroz novu školu/klub trčanja. Kao i od samog početka omogućit ćemo svim polaznicima da na jednom mjestu imaju osigurano apsolutno sve što danas jedan rekreativni ili ozbiljni trkač može zatrebati. Prva i najbitnija stvar je sigurnost i zdravlje svih polaznika za koje će biti zaduženo stručno medicinsko osoblje te omogućiti svima pregled i procjenu općeg psiho-fizičkog stanja prije početka bavljenja ovom fenomenalnom aktivnošću. Ukoliko se pokaže da ste sposobni baviti se trčanjem, dolazimo do vrhunskog trenerskog tima Kineziologa koji će biti zadužen za pravilno izvođenje vježbi i biti vam podrška u apsolutno svakom trenutku na treningu i stazi. Sami svijet trčanja nije samo trčanje kako neki misle…dosadno i monotono…svojim pristupom i programom maksimalno ćemo se pobrinuti za socijalizaciju između polaznika da vam svaki trening postane zabava i uživanje. Vrijeme treninga će postati vrijeme za vas i vašu ekipu…dio dana u kojem nestaju svi svakodnevni problemi. Uz sve nabrojeno 42.2 Running academy je zamišljen po uzoru na F1 Team-ove…sve na jednom mjestu…vrhunski tim, prostor za presvlačenje, hidrataciju, suplementaciju, prvu pomoć…odmah na trkačkoj stazi, svaki dan, svaki trening”, piše na www.422.hr.

Klaudija Klanjčić