LEAP Summit: Zagreb će biti domaćin konferencije za mlade koji žele zakoračiti u poslovni svijet

U tri dana konferencije sudionici će prisustvovati velikom broju predavanja, panela i radionica na kojima će moći ostvariti vrijedne kontakte

 

Najveći međunarodni događaj u Hrvatskoj za mlade održat će se u Zagrebu od 5. do 7. svibnja 2016. godine. Zagreb na tri dana postaje domaćin za više od 1000 mladih entuzijasta koji dolaze da bi usavršili nova znanja i vještine te spremno zakoračili u svijet poduzetništva, vodstva, poslovnog razvoja, kreativnosti i inspiracije.

LEAP Summit okupit će u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu oko tisuću sudionika, odnosno mladih poduzetnika, studenata, profesionalaca i međunarodnih lidera iz više od 30 zemalja svijeta. Sudionike očekuje mnogo vrhunskih predavanja, stjecanje novih znanja, ali i brojni popratni sadržaji.

Svi sudionici će, kroz bogati formalni i neformalni program, biti upoznati s temama iz područja inovacija, poduzetništva, uspjeha i razvoja osobne karijere. Neke od tema su: Eksponencijalne tehnologije, Big Data, Social Media tricks te Novi poslovni modeli u digitalnoj ekonomiji.

U tri dana konferencije sudionici će prisustvovati velikom broju predavanja, panela i radionica na kojima će moći ostvariti vrijedne kontakte. U Zagreb dolaze svjetski poznati predavači iz multinacionalnih kompanija kao što su IBM, Google, Disney, Deutsche Telekom, kao i poduzetnici i investitori iz Njemačke, Izraela, Škotske, Velike Britanije i ostalih krajeva svijeta. Među njima su i Theo Priestley, tehnološki evanđelist i futurist, Andrew Grill i Harriet Ruff iz IBM-a, Seema Aggarwal, zadužena za digitalni marketing u Walt Disneyu, Liat Aaronson, jedna od vodećih osoba izraelske startup scene i mnogi drugi.

U sklopu Summita bit će organiziran speed dating na kojem će sudionici moći ostvariti direktan kontakt s potencijalnim poslodavcima te će saznati kako postati praktikant u nekim od vodećih kompanija kao što su IBM, Metro, HEP, Microsoft, Imago i mnogi drugi. Zainteresirani sudionici moći će na samom događaju potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj CV. Također, svi sudionici navedenog događaja će po završetku Summita dobiti certifikat koji mogu upotrijebiti i za internacionalne natječaje.

Ali da ne bi sve stalo samo na poslu, organizatori su pripremili i zanimljiv neformalni program koji se ističe bogatim networkingom i dodatnim sadržajima, a više informacija o LEAP Summitu može se pronaći na službenoj stranici konferencije (www.leapsummit.com).

Lucija Puhelek