Otvoren Salon fotografije Vinkovci 2013.

Nagrada za najbolju pojedinačnu fotografiju dodjeljena je Oliveru Bešiću iz Footkluba Virovitica kojemu je pripala i treća nagrada za pojedinačnu fotografiju dok je drugu osvojila Branka Sekulo iz Fotokluba Marina Getaldića iz Dubrovnika

U Galeriji fotografije "Meraja" večeras je otvoren Salon fotografije Vinkovci 2013. na kojem su izložene 93 fotografije
62 autora koje je odabrao ovogodišnji izbornik salona priznati hrvatski fotograf Stanko Herceg.

Obraćajući se posjetiteljima u ime organizatora salona Fotokluba Vinkovci, predsjednik kluba Gordan Panić rekao je kako su na natječaj vinkovačkog fotokluba prispjele 922 fotografije 238 autora od kojih je izabrano njih 93.

Grand Prix Salona fotografije Vinkovci 2013. dodjeljen je Tomislavu Bogoviću za kolekciju fotografija naziva "Gdje/Rupa/Skeljanski".

Nagrada za najbolju pojedinačnu fotografiju dodjeljena je Oliveru Bešiću iz Footkluba Virovitica kojemu je pripala i treća nagrada za pojedinačnu fotografiju dok je drugu osvojila Branka Sekulo iz Fotokluba Marina Getaldića iz Dubrovnika.

Prvu nagradu za kolekciju osvojila je Tena Pavletić, drugu Goran Jović, a treću Stipe Surać.

Salon je proglasio otvorenim vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić pozvavši Vinkovčane da do 12. svibnja, do kada je izložba salona otvorena, posjete Galeriju fotografija "Meraja" i uvjere se u visoku kvalitetu izloženih fotografija.

Otvorenju Salona fotografije Vinkovci 2013 prethodilo je otvorenje izložbe "Vinkovački kontrasti" u Galeriji likovnih umjetnosti Slavka Kopača. Riječ je o izložbi fotografija mladih autora nastalih na radionici u organizaciji Hrvatskog fotosaveza i Fotokluba Vinkovci.

Hina

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL