BUNTOVNIK S ČELOM Hauserova turneja 'Rebel with a Cello' stiže i u Arenu Zagreb

Hauser je nedavno najavio treći samostalni, a prvi božićni album - 'Christmas', za koji je napravio remake 14 poznatih božićnih melodija iz različitih dijelova svijeta te uz pratnju orkestra

Stjepan Hauser

 

Diljem Europe ne jenjava pomama za koncertima hrvatskog violončelista Hausera, koji u sklopu turneje 'Rebel with a Cello' u srijedu, 25. listopada, dolazi u Arenu Zagreb, gdje će publika moći uživati u njegovom audio-vizualnom showu, objavio je organizator koncerta Charm Music.

Koncert 'Rebel with a Cello' bit će spoj klasike, latino ritmova i filmske glazbe, upakiran u tri odvojena čina s listom od preko 20 pjesama. Vatreni plesni hitovi poput 'Livin’ la Vida Loca' Rickyja Martina, 'Let’s Get Loud' Jennifer Lopez ili Shakirin 'Waka Waka' rasplesat će Arenu, a prije toga opustiti je uz romantične latinske balade.

Od nastupa u svjetskim arenama poput Royal Albert Halla, Sydney Opera Housea ili Madison Square Gardena, suradnje s Eltonom Johnom, Andreom Bocellijem, Georgeom Michaelom, s grupama U2, Red Hot Chili Peppers i Aerosmith, Stjepan Hauser je prošao sve. Ipak, koncert 25. listopada bit će njegov prvi samostalni nastup u Areni Zagreb, i kao takav poseban doživljaj za publiku i njega kao glazbenika.

Hauser je nedavno najavio treći samostalni, a prvi božićni album - 'Christmas', za koji je napravio remake 14 poznatih božićnih melodija iz različitih dijelova svijeta te uz pratnju orkestra.

 

In Portal

 

Povezane vijesti