PUNK U ZAGREBU Legendarni Parafi nakon ponovnog okupljanja pripremaju ludu svirku u Boogaloo Clubu

Na koncertu će svirati obje postave Parafa, prva postava s legendarnim Valterom Kocijančićem kao frontmenom, koja je 1980. objavila njihov prvi album ‘A dan je tako lijepo počeo’ koji glasi za najbolji punk rock album na ovim prostorima

Grupa Paraf

 

Riječke punk legende Parafi održat će prvi samostalni koncert nakon ponovnog okupljanja u subotu, 23. rujna, u zagrebačkom Boogaloo Clubu i promovirati album ‘DELTA live album 2022’ i reizdanje drugog albuma ‘Izleti' na vinilu, objavio je organizator koncerta Twilight Promotion.

Na koncertu će svirati obje postave Parafa, prva postava s legendarnim Valterom Kocijančićem kao frontmenom, koja je 1980. objavila njihov prvi album ‘A dan je tako lijepo počeo...’ koji glasi za najbolji punk rock album na ovim prostorima i druga postava s vodećim ženskim vokalom, Pavicom Čabrijan aka Vim Colom koja je zamijenila Kocijančića.

Tako će Paraf proći kroz cijeli svoj opus i odsvirati sve svoje hitove, od punk himni s prvog albuma kao što su ‘Na tragu’, ‘Narodna pjesma’, ‘Perspektiva’, ‘Visoki propisi’, novovalne hitove s drugog albuma ‘Pobuna bubuljica’, ‘Želim biti vojnik’, ‘Ružan san’, s trećeg ‘Željko’, ‘Zastave’... Naravno, tu će biti i ‘Rijeka’ i ‘Moj život je novi val’, koje su objavljene na singlu.

Pored poznatog opusa Parafi će odsvirati i nove pjesme ‘Bez lica’, ‘Dosta!’ i ‘Novi Berlin’. Frontmeni Valter Kocijančić i Vim Cola, originalni basist Zdravko Čabrijan - Zdrave i original klavijaturist Raul Varljen pojačani su s Ivom Močibob na vokalima, Vladom Simcichem Vavom (ex Laufer) na gitari, Denije Šesnićem na drugoj gitari, te Alenom Tibljašem na bubnjevima.

Kao predgrupe će svirati kontroverzni riječki post punkeri Grč i zagrebački old school punk rock bend Eksodus.

 

Izvor: Hina

 

Povezane vijesti