DUBOKA RELAKSACIJA U VODNJANU Besplatna zvučna kupka i koncert Nine Kraljić u Parku kažuna

Bit će to čarobna večer puna prekrasne glazbe omotana u etno, world music, filmsku glazbu i sound healing, kaže Nina

Nina Kraljić

 

Ove subote, 17. lipnja, Turistička zajednica grada Vodnjana organizira koncert Nine Kraljić u predivnom Parku kažuna.

Nina Kraljić proslavila se kroz natjecanje u emisiji 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske' još 2015., a sljedeće godine izabrana je kao predstavnica Hrvatske na Euroviziji te je dobitnica diskografske nagrade Porin.

U Vodnjanu, točnije u Parku kažuna, Nina Kraljić izvest će akustičan koncert uz svoj acoustic trio sastav s početkom u 20 sati. Ulaz na koncert je besplatan. Nina Kraljić će pjevati etno, filmsku glazbu, glazbu iz igrica, bard pjesme i sve što je čarobno.

Park kažuna na samom izlazu iz Vodnjana, od prošle je godine postao predivna kulisa koncertima i predstavama.

Prije koncerta, s početkom u 17,30 sati, Nina Kraljić će u Parku kažuna održati radionicu zvučne kupke pod nazivom 'Stress free zona by Nina Kraljić'.

- Bit će to čarobna večer puna prekrasne glazbe omotana u etno, world music, filmsku glazbu i sound healing - kaže Nina.

Zvučna kupka odnosno kupanje u zvuku, oblik je meditacije u ležećem položaju. Tijekom zvučne kupke Nina Kraljić ozvučuje gongove, zvučne zdjele i mnoge druge prekrasne zvukoterapijske instrumente poput bubnja koji imitira zvuk oceana, kišni štap, glas itd. Zvukovi gonga, zdjela i ostalih terapeutskih instrumenata smiruju živčani sustav, reguliraju rad endokrilnih žlijezda, potiču cirkulaciju, reguliraju krvni tlak i rad desne i lijeve hemisfere mozga, jačaju imunitet i potiču čišćenje tijela od toksina. Mozak vrlo brzo počinje raditi na nižim frekvencijama svojstvenim stanjima relaksacije, duboke meditativne opuštenosti ili sna.

Nina Kraljić navodi da zvučna kupka nudi duboku relaksaciju i opuštanje uz pokretanje procesa detoksikacije koji traje nekoliko dana nakon kupke zbog čega je važno piti puno vode kako bi potpomogli process čišćenja tijela.

 

In Portal

 

Povezane vijesti