KAZALIŠTE ZA INKLUZIJU Radionice kreativnog pisanja za osobe s tjelesnim invaliditetom

Tijekom radionica tekstovi će se pisati na temelju danih predložaka, no bez sputavanja kreativnih potencijala

Kreativno pisanje

 

Kazalište za inkluziju pilot je projekt riječke udruge The Rijeka Youth Theatre (TRY theatre) s ciljem razvoja novog programa radionica kreativnog pisanja za osobe s tjelesnim invaliditetom.

S obzirom na trenutnu situaciju s virusom Covid-19 program je prilagođen virtualnom online izdanju te će se odvijati putem Zoom platforme.

Tema radionica je kreativno dramsko pisanje, a više o programu zainteresirani će moći saznati na prvom uvodnom satu koji će se održati 14. studenog u 10,30 sati.

Radionice će se održavati četiri subote za redom u istom terminu, u trajanju od 90 minuta, a u tom će periodu svi sudionici imati priliku raditi na svojim kreativnim tekstovima i razvijati svoje vještine i talente. Tijekom radionica tekstovi će se pisati na temelju danih predložaka, no bez sputavanja kreativnih potencijala.

Radionice su namijenjene osobama s tjelesnim invaliditetom starijim od 18 godina, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila try@trytheatre.org.

Voditeljica projekta Kazalište za inkluziju je Daniela Špoljarić, a projekt je sufinanciran sredstvima Primorsko-goranske županije.

Autor: In Portal

 

Povezane vijesti