BIZKOSHNICA COWORKING Natječaj 'Kreativnost u karanteni'

Svi pristigli radovi tjedno će se objavljivati na društvenim mrežama, a nakon toga organizator će sve radove objediniti i objaviti u digitalnoj i tiskanoj publikaciji i fizičkoj izložbi u BIZkoshnici

 

Uz moto 'Ostanimo doma i budimo kreativni', BIZkoshnica Coworking organizira natječaj 'Kreativnost u karanteni' u kojem pobjeđuju suradnja, komunikacija i kreativnost.

Pozivaju sve zainteresirane da šalju svoje radove do 7. svibnja 2020. na email: bizkoshnica@bizkoshnica.biz s napomenom #kreativnostukaranteni.

Svi pristigli radovi tjedno će se objavljivati na društvenim mrežama, a nakon toga organizator će sve radove objediniti i objaviti u digitalnoj i tiskanoj publikaciji i fizičkoj izložbi u BIZkoshnici.

Vaši radovi za natječaj #kreativnostukaranteni mogu biti fotografije, slike, ilustracije, tekstovi, recepti, pjesme, video sadržaj.

Jedna osoba može poslati najviše 5 radova u različitim kategorijama, a formati su sljedeći:
- tekstovi do maksimalno 5.000 znakova u Wordu,
- fotografije: prihvatljivi su svi formati,
- video maksimalnog trajanja do tri minute.

Kod slanja navedite vaše ime, prezime i zanimanje te kratku priču/opis vašeg rada koju želite da publiciramo. Također, pošaljite kontakte vaših društvenih mreža kako bi ovaj natječaj postao kreativno zarazan.

Za sva dodatna pitanja u vezi natječaja slobodno ih kontaktirajte na bizkoshnica@bizkoshnica.biz.

- BIZkoshnica je nova coworking adresa u Zagrebu na Britanskom trgu. To je mjesto gdje dijelimo prostor, znanje i ideje, namijenjeno svim kreativnim poduzetnicima, freelancerima i profesionalcima različitih područja djelovanja. Želja nam je stvoriti platformu gdje će se razvijati novi poslovni pothvati i projekti (SPACE), gdje će se susretati s klijentima i korisnicima (MEETING) te stvarati nova partnerstva (COOPERATION). Želimo širiti pozitivan duh poduzetništva i davati potporu kroz edukacije i savjetovanje za razvoj poduzetničkih vještina i kompetencija (CONSULTING) - kažu organizatori.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti