UDRUGA SPIRIT Zaronite u svijet inkluzivne igre

Osobe s teškoćama kroz radionicu dobiti će novo iskustvo i tehnike, dok će osobe bez teškoća kroz inkluziju sagledati neke druge aspekte, biti u poziciji da se stave u poziciju druge osobe

 

Radionica 'Inkluzivna igra' će se održati u subotu 28. rujna 2019. od 10 do 14 sati. SUMA, Barčićeva 11, (dvorište) Rijeka. Ulaz je dobrovoljna donacija, prijave i rezervacije mjesta na mail info@spirit-ri.hr do popunjenja broja prisutnih (12).

Radionica je namjenjena za sve nas, kao što je i igra za sve.

- Pozvani su ljudi dobre volje, naročito učenici s teškoćama, osobe s invaliditetom i svi ostali zainteresirani koji žele sudjelovati u aktivnostima opuštanja, stvaranju priče koja ima zadani početak, a nepoznati kraj kojega ćemo iskreirati zajedničkim snagama! Uz poštivanje međusobnih različitosti, na razne poticaje igrat ćemo se riječima, vježbati disanje i družiti se. Osobe s teškoćama kroz radionicu dobiti će jedno novo iskustvo i tehnike, dok će osobe bez teškoća kroz inkluziju sagledati neke druge aspekte, biti u poziciji da se stave u poziciju druge osobe, različitih kapaciteta, mogućnosti, i sagledaju sebe na jedan drugi način. Završni uradak bit će pohranjen na adekvatnom mediju. Veselimo se vašem dolasku - poručuju iz udruge.

Radionicu će voditi Laura Grubišić.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti