I Ti to možeš: Legendarni Jaran podržao sport djece s teškoćama u razvoju

"Podrška od Vlade Matijevića mnogo nam znači, a značit će nam i vaša! Svaki dan vas je sve više no ne želimo na tome stati, dok svi ne shvate –  I Ti to možeš", poručuju iz Udruge Hrvatska reprezentacija

 

Program ‘I Ti to možeš’, koji je osmislila Udruga za promicanje hrvatskog sporta - Hrvatska reprezentacija - podržava i Vlado Matijević Jaran, član ustanove URIHO iz Zagreba, koji se tako pridružio poznatim sportašima i javnim osobama koje su promovirali bavljenje sportom za djecu s invaliditetom te mališane s kroničnim bolestima.

Vlado Matijević rođen je 23. veljače 1961. godine u Gradini pokraj Konjica. Poznat je po emisiji 'Noćna mora', koja se prikazivala subotom u noćnim  terminima te  je na taj način preko noći postao popularan s nadimkom Jaran. No, otkako se povukao iz javnosti dane krati sa svojim najbližima i  kolegama iz Uriha.

"Podrška od Vlade Matijevića mnogo nam znači, a značit će nam i vaša! Svaki dan vas je sve više no ne želimo na tome stati, dok svi ne shvate –  I Ti to možeš. Više informacija saznajte na stranicama Hrvatske reprezentacije ili Facebook stranici I Ti to možeš", poručuju iz Udruge Hrvatska reprezentacija.

Izvor: hrvatskareprezentacija.hr

 

Povezane vijesti