Sveta Ana Lobor: Udruga za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom traži volontere

U progame rehabilitacije i habilitacije Udruga uključuje ukupno 95-ero djece s teškoćama u razvoju

 

Sveta Ana, udruga za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, poziva sve zainteresirane da se volonterski uključe u rad udruge.

Prezentacija važnosti volontiranja u cjelokupnoj zajednici te o pozitivnim učincima na okolinu i same volontere održat će su u utorak, 30. lipnja u 19 sati, u prostorijama društvenog doma u Vinipotoku.

Udruga Sveta Ana Lobor od samog osnivanja 2009. provodi niz projekata te djeluje na cijelom području Krapinsko-zagorske županije. U progame rehabilitacije i habilitacije uključuje ukupno 95-ero djece s teškoćama u razvoju. Od lipnja 2014. godine Udruga je svoje projekte ujedinila u program "Korak u budućnost - pružanje potrebnih rehabilitacijsih i habilitacijskih terapija djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom", koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Program obuhvaća logopedske, rehabilitacijske i fizioterapeutske terapije koje provodi multidisciplinirani tim stručnjaka. Surađuje sa svim srodnim institucijama, te provodi inkluziju djece s teškoćama u redovan oblik školovanja.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Udrugu na mobitel 098/922-0238.

In Portal

 

Povezane vijesti