Humanitarni koncert "Sve za njih"

Udruga "Ljubav na djelu" vas poziva na humanitarni koncert "Sve za njih" za djecu oboljelu od malignih bolesti u  koncertnu dvoranu “Vatroslav Lisinski” 24. svibnja 2015. te  da zajedno proslavite njihovo tradicionalno rođendansko svibanjsko druženje

Ljiljana Vuletić, predsjednica udruge Ljubav na djelu koja okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti kaže: "Prikupljenim novcem planiramo pomoći u podmirenju troškova režija za roditelje koji s djecom dolaze iz drugih gradova na liječenje u Zagreb, pružiti potporu socijalnu ugroženim obiteljima bolesne djece, podmiriti troškove za lijekove koji nisu na listi HZZO-a kao ni dodatni suplementi na prirodnoj bazi te zdrava prehrana. Dio novca će dati djeci kojoj je potrebno liječenje izvan Hrvatske, nabaviti opremu za podizanje kvalitete liječenje u bolnicama, a za one čiji maleni borci nisu uspjeli, pomoći će oko pogrebnih troškova.

Uz  Jacques Houdeka sa svojim učenicima koji su se natjecali u emisiji „Voice“ nastupit će sestre Ivana i Marija Husar, zbor Udruge "Ljubav na djelu", Nikša Bratoš te gosti iznenađenja. Koncert će voditi renomirani glumac Vedran Mlikota. Generalni pokrovitelj je Grad Zagreb.

Karte možete kupiti na blagajni koncertne dvorane Lisinski ili na internet stranici: http://www.lisinski.hr/event.php?id=1195

Odazovite se i pomozite djeci oboljeloj od malignih bolesti dolaskom na koncert, a podršku im možete iskazati i pozivom na donacijski telefon čiji je broj 060 90 18 (cijena poziva 6,25 pdv uključen).

 

In Portal