Natječaj: Udruga gluhih i nagluhih Zagrebačke županije iz Samobora traži tri osobna asistenta

Poželjno je znanje hrvatskog znakovnog jezika, a posao obuhvaća organiziranje pomoći i uključivanje u zajednicu korisnika udruge

 

Udruga gluhih i nagluhih Zagrebačke županije iz Samobora raspisala je natječaj za zapošljavanjem tri osobe za radno mjesto osobni asistent osobama s invaliditetom.

Preporuka je imati položen vozački ispit B kategorije. Razina obrazovanja: završena osnovna škola, srednja škola 3 godine, srednja škola 4 godine.

Informatička znanja: Potrebno napredno poznavanje informatike, traži se znanje rada u excelu, wordu, poznavanje engleskog jezika te korištenje interneta.

Dodatna znanja i vještine: hrvatski znakovni jezik, poželjno, ali nije uvjet, kao i posjedovanje vozačke dozvole. Posao obuhvaća organiziranje pomoći i uključivanje u zajednicu korisnika udruge.

Naknada za prijevoz na radno mjesto isplaćuje se djelomično. Posao je na određeno vrijeme, mjesto rada je Samobor u Zagrebačkoj županiji. Nije potrebno radno iskustvo, radi se puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni.

Natječaj vrijedi do 26. ožujka 2015., pismene zamolbe slati na Josipa Komparea 5, 10 430 Samobor ili e-mail porukom na uginsamobor@gmail.com.

In Portal