Vukovarski leptirići: Radionica i tečaj Tui Na tretmana za djecu s teškoćama u razvoju

Leonid Rozman predstavit će holističku tehniku koja se zasniva na principima kineske medicine - moći dodira i stimulaciji akupunkturnih točaka

Leonid Rozman, osnivač i voditelj Tui Na centra u Londonu

Udruga Vukovarski leptirići poziva vas poziva na besplatnu radionicu Tui Na tretmana koji je specijalno dizajniran za pomoć djeci iz autističnog spektra. Radionica će se održati u ponedjeljak 16. veljače u 17:30 sati na lokaciji Pastoralnog centra Župe Sv. Filipa i Jakova , Samostanska 5, Vukovar.

Osnivač i voditelj Tui Na Centra iz Londona, Leonid Rozman, tijekom prezentacije predstavit će polaznicima princip i metodu rada kao i tehnike holističkog tretmana koji se zasniva na principima kineske medicine - moći dodira i stimulaciji akupunkturnih točaka. Svakodnevnom primjenom tretmana znatno se smanjuju simptomi autizma kod djece kao što su: problem govora, društvena integracija, nesanica, hiper i hopsenzibilnosti, koncentracija, probavne smetnje (konstipacija i diarea).

Polaznici radionice mogu se upisati se i na cjelodnevni tečaj Tui Na tretmana koji će se održati 17. i 18. veljače od 9 do 17 sati u Vukovaru u prostorima Udruge Vukovarsku leptirići na adresi Kralja Zvonimira bb – Dječji vrtić Vukovar 1, PO Leptirić. Promotivna cijena tečaja je 150 eura po osobi. Ukoliko tečaju pristupe oba roditelja cijena je 220 eura. U cijenu tečaja su uključeni: skripta Tui Na tretmana sa detaljinim opisom 36 koraka masaže, Certifikat o završenom tečaju i video zapis cjelokupnog tečaj.

Broj polaznika jednodnevnog tečaja je ograničen na 14 osoba, stoga preporučamo rezervirati mjesto ranije. Za više detalja o radionici i tečaju javite nam se na email: tuinacentre@gmail.co.uk ili se obratiti Maji Prakaturović na mail majaprakaturovic@net.hr ili na broj 098/636-408 iza 16 sati.

In Portal

 

Povezane vijesti